Brugskunst – Vi er med på det sidste nye til stue og have

Vi er kendt for, og ikke så lidt stolte af vores dejlige ’varme afdeling’, som altid er fyldt op med lækre og trendy brugskunst som kan være med til at skabe den helt rigtige stemning hjemme hos dig.

En god gaveidé
Har du brug for en gaveidé, kunne dette også være et godt bud på et sted til at finde inspirationen til succesen. Her er først og fremmest en kæmpe udvalg i urtepotter i skønne materialer men også lysestager, glas og vaser, og skønne skilte med vise ord på. Strøet med rund hånd, præsentere vi imellem alle disse herligheder skønne, skønne sammenplantninger med årstidens smukkeste planter. Vi anstrenger os for at der altid er noget nyt og smukt at se på.

Stort udvalg i Horsens
Kom ind i vores store havecenter i Horsens og se vores store udvalg af brugskunst. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

Inspirationskrukker til terrasse og have

Byd gæsterne velkommen med en smuk krukke ved indgangen til din dør. Nyd de skønne sommeraftener i ‘læ’ af et blomsterhav i krukker. Plant dine krydderurter i krukker og stil den tæt ved grillen. Vi kreerer gennem året krukker med sæsonaktuelle planter, så du kan finde inspiration og selv gå i gang eller shoppe en færdigkrukke til selvforkælelse eller til at glæde andre med

brugskunst-doer-2016
inspiration_til_dit_hjem