Drivhus – Få drømmen hjem i haven

Drømmer du om at kunne sidde under en smuk aftensol eller en lysende måne men må erkende at sommeren i danmark er kortere end man kunne ønske – ja så kan et drivhus eller ’orangeri’ være løsningen.

De mange muligheder med et drivhus

Allerede i marts kan man flytte aftensmåltidet ud under glas og senere når vinden suser, er der læ at finde i drivhuset mens illusionen om at side ude, flytter med ind under glas. Et drivhus giver dig mange muligheder, du kan bruge det til produktion af dine egne afgrøder med alt ligefra de tidlig salater over de kendte tomater og agurker og senere figen og måske ferskner, men det giver også mulighed for at nyde de skønne men varmekrævende vækster f.eks. Trillingeranke og Nerier, i en overflod som du kender fra din ferie sydpå.

Vi står klar med råd og vejledning

Vi er klar med råd og vejledning vedr. valg af model, placering og opsætning, ligesom vores dygtige drivhusmontører gerne monterer både sokkel og drivhus for dig.

Du kan inden gøre dig overvejelser om dine ønsker og behov. Det er en god øvelse at lave en stregtegning af din grund og husets placering med angivelse af nord/syd. Hvad skal du bruge drivhuset til, er det fokus på plantedyrkning eller er det et opholdsrum, det kan have betydning i forhold til om det skal ligge ’til skue’ eller praktisk i forbindelse med køkkenhaven.

Er dit nye drivhus en ’udestue’, kan man evt. lave adgang direkte fra huset. Samtidig er det også en god øvelse at måle ønske drivhuset op og indrette det. Tegn ind hvad der skal være, bord og stole, en bænk, et plantebord, krukker, bede, det giver et godt overblik og forstærker dig i at det er det rigtige hus du overvejer at købe eller skal du ’et nummer op’ i drivhus.

Kontakt os her på siden eller ring for yderligere information »

Drivhus

Viste drivhus: Juliana Compact Plus

Drivhus

Viste drivhus: Juliana Orangeri

Se og køb online »